Σεμινάριο κυκλοφοριακής αγωγής στο Χουδέτσι με την συμμετοχή της Ομάδας μας!

Πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των εκπαιδευτικών αντικειμένων που ανακοινώθηκαν, με απόλυτη επιτυχία από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές των εμπλεκομένων φορέων.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν για την ορθή τοποθέτηση των παιδικών καθισμάτων στα οχήματα, τι πρέπει να φοράνε τα παιδιά όταν οδηγούν ποδήλατο για την ασφάλεια τους, τη διαφορά ανάμεσα σε ένα συμβατικό & ένα αγωνιστικό όχημα, αλλά και πως να διασχίζουν μια διάβαση πεζών ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά ενημερώθηκαν για την ασφάλεια που προσφέρει η σωστή στολή μοτοσικλετιστή.

Το Σεμινάριο διοργανώθηκε από τις Πρότυπες Σχολές Οδήγησης Ηρακλείου Κρήτης σε συνεργασία με άλλους φορείς. Συμμετείχαν επίσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος και το Δημοτικό Σχολείο Χουδετσίου, ενώ παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης, από το Υπουργείο Συγκοινωνιών Ηρακλείου, το Δήμο Αρχανών Αστερουσίων, την ΕΛ.ΑΣ., το ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΚΟΣ ΌΜΙΛΟΣ όπως και την ομάδα EpiDrasis Volunteer που συμμετείχαν στη δράση.

 

https://creta24.gr/seminario-kykloforiakis-agogis-sto-choudetsi-emathan-na-odigoun-me-asfaleia/?fbclid=IwAR0ossv0biCh27idOgbcZeiJ6Su88fmsvUMzcJYangwfWAuDkvFn6OXCoWM